Start campagne Tricolores gaan voor 10

Willem II

Na een succesvolle terugkeer in de Eredivisie, gaan we aankomend seizoen wederom voor een succesvol seizoen. Met de campagne ‘Tricolores gaan voor 10’  gaan we weer voor een vol Koning Willem II stadion.

Speciaal voor onze trouwe supporters hebben we in samenwerking met de supporters een actie ontwikkeld waar supporters 100 dagen lang kans maken op unieke prijzen. Met deze actie worden deuren geopend die voorheen gesloten bleven.

Hoe werkt het?

Iedere 10 dagen gaat er een nieuwe prijs uit. Hoe eerder jij je SeizoenClubCard bestelt hoe vaker je kans maakt op een prijs. Bestel jij jouw SeizoenClubCard de eerste 10 dagen? Dan maak je kans op alle 10 de prijzen. Bestel jij jouw SeizoenClubCard in de laatste 10 dagen? Dan maak je kans op alleen de laatste prijs. Na iedere 10 dagen wordt de winnaar (of winnaars) bekend gemaakt. Wanneer jij jouw SeizoenClubCard aanvraagt speel je automatische mee met de campagne “Tricolores gaan voor 10”.  Je hoeft je dus niet los aan te melden voor de actie.

Wat zijn de eerste prijzen die je kunt winnen?

Bestel jij in de eerste 10 dagen jouw SCC voor het seizoen 2015/2016, dan zijn dit de eerste prijzen waar je kans op maak:

“Het gezicht van het Uit-shirt”

Samen met Jordens Peters zal jij het gezicht worden van het uit-tenue van 2015/2016. In een fotoshoot zal jij als eerste het uit-tenue dragen en jouw gezicht door de hele stad tegenkomen.
Tevens ontvang je het nieuwe uit-tenue.

Bestel jij jouw SeizoenClubCard  na 20 mei, dan maak je geen kans meer op deze eerste prijs, maar wel op de andere  prijzen. Om te beginnen met:

“Wedstrijd van je leven” 

Samen met je vrienden zal jij de wedstrijd uit een geheel andere hoek bekijken dan dat je gewend bent.  Voor de wedstrijd neem jij een kijkje op het veld, bezoek je na afloop de persconferentie en bekijk je de wedstrijd vanuit de skybox.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot de actie dan is het mogelijk contact op te nemen via info@willem-ii.nl