Start kaartverkoop Brabant Open Air 2014

Brabant Open Air 2014

Dotan, Handsome Poets en The Kik op Bourgondisch muziekfestival

Brabant Open Air verhuist naar Tilburg en krijgt een nieuwe opzet. Op zaterdag 13 en zondag 14 september vindt de zesde editie van het muziekfestival plaats op het Van Gend & Loosterrein in de Spoorzone. Tickets gaan vandaag in de verkoop en de namen van de eerste artiesten zijn bekend.

Line-up
De eerste topacts voor Brabant Open Air 2014 zijn geboekt. Op zaterdag verwelkomt Brabant Open Air de Nederlandse singer-songwriter Dotan, bekend van zijn grote hit Home. Ook indie- popband Handsome Poets staat die dag op het podium.

Op zondag treden The Kik (voormalig huisband De Wereld Draait Door), zangeres Isabelle Amé en het succesvolle ‘De Maten Van Brabant’ op. Brabant Open Air kondigt later meer bands aan, dus houd onze website, Facebook en Twitter in de gaten.

Tickets
Brabant Open Air 2014 is een gezellig en toegankelijk feest in Bourgondische sferen. Tickets gaan op woensdag 18 juni in de voorverkoop via brabantopenair.nl en kosten 20 euro per dag. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang.

Hart van Brabant
Het Van Gend & Loosterrein ligt pal achter de Hart van Brabantlaan. “Misschien toeval, maar dit geeft precies het gevoel weer dat wij willen uitdragen: een feest met een Brabants hart. Op z’n Brabants kom je achterom binnen. Verspreid over het terrein staan lekkere koffietafels. En er zijn bruine kroegen voor een hapje en drankje. Zo doen wij dat in Brabant”, vertelt organisator Marc Meeuwis.