Start opnames Smeris in Tilburg

Aanstaande zondag 25 augustus starten de opnames van de nieuwe BNN-­‐serie Smeris in Tilburg. Hoofdrollen in deze politieserie zijn weggelegd voor Jeroen van Koningsbrugge (Theo Kamp) en Dennis van de Ven (Willem Niessen). De opnames duren tot half januari en vinden op verschillende locaties in de stad plaats. Smeris wordt vanaf maart 2014 uitgezonden bij BNN op 3.

Synopsis
Theo Kamp is de beste, maar ook meest onstuimige rechercheur moordzaken van Tilburg. Als hij voor de zoveelste keer buiten zijn boekje gaat in het onderzoek naar topcrimineel Freddy van Nuenen, wordt hij van de zaak gehaald en voor straf gedegradeerd naar het hennepteam. Hier mag hij zich voorlopig even rustig houden onder toezicht van zijn nieuwe partner Willem Niessen, de meest correcte rechercheur van het Korps. Theo is niet van plan zijn onderzoek op te geven, maar lukt het hem om vanuit deze achterstandspositie en met Willem als waakhond, Freddy van Nuenen alsnog te pakken en zo zijn oude baan weer terug te krijgen?

Smeris wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pupkin Film (Doodslag, Van God Los ‐ de serie, Bellicher, De ontmaagding van Eva van End).