Start verkoop De Noorderstreek druk bezocht

De Noorderstreek

De vele inschrijvers van het project De Noorderstreek, een nieuwe woonwijk in Tilburg, hebben even geduld moeten hebben. Afgelopen zaterdag, 23 juli, ging fase 2 in de verkoop en de opkomst was groot.

Meer dan tweehonderd mensen trotseerden de warmte en brachten een bezoek aan de bouwlocatie. Enthousiast werd er gereageerd op de woningen. Acht verschillende types tussen- en hoekwoningen, voor ieder wat wils. Er werden zelfs al optieformulieren ingeleverd om zoveel mogelijk kans te maken op de woning naar wens.

Kavels volgende week verdeeld

Tot 29 juli om 12.00 uur hebben de geïnteresseerden de tijd om hun voorkeur aan te geven voor een kavel. Op 29 juli worden de kavels verdeeld en waar nodig geloot. Volgende week zullen de potentiële kopers bericht krijgen hierover.

Op de start verkoop werd ook enthousiast gereageerd op de woonmodule, waar kopers hun huis helemaal naar wens kunnen maken met allerlei optiemogelijkheden.
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is blij met zoveel enthousiasme.

De Noorderstreek

Een bijzondere woonwijk in Tilburg ontspruit op de plaats waar wijnimporteur Verbunt zich in 1844 wortelde. Smaak zette hier de toon en dat moet zo blijven. Van de Noorderstreek maken ze een ideale plek voor je eigen thuis. Sfeervol en beschut, als een groen dorp middenin een grote stad. Op minder dan tien minuten van het leven in het centrum, maar met alle ruimte voor kinderen om buiten te spelen. Een plek waar je kunt kiezen voor een huis naar jouw smaak. Want variëteit en keuzemogelijkheden heb je in de Noorderstreek volop. Er komen verschillende typen woningen, van tussen- tot vrijstaande woningen, met een diversiteit aan gevels, beukmaten, indelingen, en een select aantal kavels om zelf op te bouwen.