Start verkoop Tilburgs Arsenaal groot succes

Tilburgs Arsenaal

Afgelopen zondag is de verkoop van het Tilburgs Arsenaal, een nieuwbouw project in hartje Tilburg, van start gegaan met een High Wine en informatiebijeenkomst in de Villa de Vier Jaargetijden. Deze combinatie zorgde ervoor dat de opkomst groots was.

Onder het genot van een hapje en een drankje konden de geïnteresseerden op hun gemak het project bekijken. Bijna 200 mensen hadden zich aangemeld voor de happening in het prachtige pand van Villa de Vier Jaargetijden.

Tilburgs Arsenaal

Jark Schepens, directeur van VolkerWessels onderneming Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, gaf een korte uitleg over het plan. Hij maakte ook bekend dat de eerste drie woonverdiepingen zijn verkocht aan een institutionele belegger. Deze appartementen zullen in het duurdere segment verhuurd gaan worden. De omgevingsvergunning is inmiddels ingediend waardoor de bouw naar verwachting medio derde kwartaal van 2016 kan starten. Door de interesse en de verkoop aan de belegger moet dit geen probleem zijn.

Door de getoonde belangstelling kunnen geïnteresseerden zich tot 27 maart 2016 inschrijven voor de aankoop van een appartement. Dit kan via de website of via Naber Garantiemakelaars. Meer informatie over het project kun je vinden op de website van het Tilburgs Arsenaal.

Arsenaal3