Startbijeenkomst Wandelroutenetwerk Midden-Brabant en Het Groene Woud

Dankzij de inspanningen van velen kan de realisatie van het wandelroutenetwerk Midden-Brabant en Het Groene Woud van start gaan. Een moment dat we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Immers, alleen wanneer mensen ergens warm voor lopen, wordt het een succes. Dat geldt zeker ook voor de realisatie van het wandelroutenetwerk. Een flink aantal ‘warmlopers’ heeft ervoor gezorgd dat we nu van start kunnen gaan en ook de realisatie van het
netwerk vraagt om de inzet van velen.

We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij het officiële startschot van de realisatie van het wandelroutenetwerk Midden- Brabant en Het Groene Woud. Het toepasselijke motto is:

Warm lopen voor het wandelroutenetwerk

Het startschot vindt plaats op zaterdag 21 november 2009, tijdens de Warandeloop in Tilburg. De ontvangst met een lekker warm kopje koffie of thee is tussen 9.00 en 9.15 uur in de genodigdenruimte aan de Warandelaan 1. Om 9.45 uur lossen de betrokken bestuurders het startschot voor het wandelroutenetwerk. Vervolgens geven een aantal direct betrokkenen aan waarom zij warm lopen voor het netwerk. Rond 10.30 wordt de bijeenkomst afgesloten. Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Wilt u zich vooraf even aanmelden? Graag bij Désiré van Laarhoven, Coördinator Recreatieve Ontwikkelingen Het Groene woud (d.van.laarhoven@regio-vvv.nl)

Wandelliefhebbers kunnen meteen hun hartje ophalen. De aftrap van het wandelroutenetwerk gaat gepaard met het startschot van een nordic-walking-tocht als één van de onderdelen van de warandeloop www.warandeloop.nl. Nordic Walkers en sportief wandelaars starten tussen 9.45 en 10.15 uur en lopen een tocht van 10 of 15 km. Ook is het mogelijk deel te nemen aan een wandeltocht van 5 kilometer (start om 10.15 uur).