Startersnetwerk JOST klaar voor vierde Startersmarkt Tilburg

Gratis workshops van experts, vragen stellen aan ervaren ondernemers en je netwerk uitbreiden, dat kan aanstaande zaterdag (8 oktober) tijdens Startersmarkt Tilburg bij de Rooi Pannen. Startersnetwerk JOST organiseert het evenement voor de vierde keer in samenwerking met Rabobank, Interpolis, de gemeente Tilburg en de Rooi Pannen. Ben jij een starter? Het evenement is gratis te bezoeken. 

Het begint met een idee, een droom, een passie. Jij wil een eigen bedrijf starten. Maar waar begin je? Welke zaken moeten er geregeld worden? Hoe kom je aan je eerste klanten? Op die vragen krijg je antwoord tijdens de Startersmarkt.

Gratis workshops

Op de Startersmarkt krijg je antwoorden en advies van ervaren ondernemers en kun je diverse workshops volgen. De workshops gaan bijvoorbeeld over zichtbaarheid: hoe laat je de wereld weten dat je er bent? Of over: welke risico’s moet je afdekken en welke niet? Maar bijvoorbeeld ook over financieren, juridische valkuilen en tips. Bekijk alle workshops op de website.

Ondernemen is pionieren

Of je nu je eigen bedrijf begint of uitbreidt, een potentiële miljoenenonderneming start, in de voetsporen treedt van een succesvolle ondernemer die afscheid neemt of je eerste stappen als zelfstandige zet: ondernemen is pionieren. Gelukkig hoef je niet zelf het wiel uit te vinden. De ondernemers op de Startersmarkt vertellen je graag over hun ervaringen, struikelblokken en creatieve oplossingen. Daarnaast bouw je deze dag meteen aan je netwerk en dat is onontbeerlijk als ondernemer.

Wat deze dag zo informatief, laagdrempelig én leuk maakt?

Je kunt gratis allerlei workshops volgen over onderwerpen die op dit moment in jouw bedrijf spelen en op het beursplein kun je ervaren ondernemers het hemd van het lijf vragen. Je ontmoet andere ondernemers en kunt volop kennis met elkaar delen, zodat je aan het eind van de middag vol inspiratie en enthousiasme de volgende stappen richting een succesvolle onderneming zet.

Wil jij een vliegende start maken met jouw bedrijf?

Bezoek dan de Startersmarkt Tilburg op 8 oktober bij de Rooi Pannen. De markt wordt voor de vierde keer georganiseerd door startersnetwerk JOST in samenwerking met Rabobank, Interpolis, de gemeente Tilburg en De Rooi Pannen. De markt vindt plaats van 10:00 tot 15:00 uur bij Scholengemeenschap De Rooi Pannen aan de Reitse Hoevenstraat. De dag start om 10:00 uur. Bekijk hieronder het programma:

thumbnail_Startersmarkt Tilburg Programma 2016

Meld je aan via www.startersmarkttilburg.nl. Op deze site vind je bovendien meer informatie over de dag.