Station88 zoekt startups voor hét startup event van Midden-Brabant: The Connection

Station 88

Station88 zoekt succesvolle startups uit de regio Midden-Brabant! Ben jij klaar voor The Connection, hét startup event van Midden-Brabant?  Welke Midden-Brabantse startup verdient het om in het zonnetje gezet te worden en is toe aan de volgende stap met zijn onderneming? Nomineer jouw favoriete startup vóór dinsdag 1 juni (Of vind je dat jezelf op de lijst hoort; nomineer jezelf dan snel).

Op donderdag 1 juli 2021 vindt de eerste editie van The Connection plaats, hét startup event van Midden-Brabant! Een selectiecommissie van professionals, ieder met hun eigen expertise, bepalen samen welke 10 winnaars mogen komen shinen tijdens het event. Naast eeuwige roem en toegang tot een sterk netwerk, krijg je de mogelijkheid 1 op 1 te sparren met experts uit het vak!

Hoe schrijf ik een startup in?

Inschrijven kan eenvoudig via het formulier op de website van Station88. Het enige wat jij hoeft te doen, is laten weten welke startup jij graag wilt nomineren en waarom jij vindt dat deze een winnaar is! Simpeler wordt het niet, bij dit event doen ze niet aan een pitchcompetitie en zijn de 10 startups die uitgenodigd worden voor The Connection allemaal winnaars!

Nomineer snel een (of jouw) startup en wie weet staan zij te shinen op 1 juli, met een mooie award!

Waarom organiseert Station88 dit event?

Midden-Brabant wordt vaak geroemd vanwege zijn MKB en transport. Maar er zijn ook succesvolle startups in de regio die vaak onderbelicht blijven. Dat mag wel eens veranderen!

Het event vindt plaats bij Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, gevestigd in de bruisende Spoorzone van Tilburg.