Station88 en Ondernemersplein bundelen krachten

station88

Ondernemersplein, een initiatief van KvK en overheidspartners, dé bron voor actuele én betrouwbare informatie voor (startende) ondernemers. Uniek, en vanaf nu rechtstreeks te vinden op de website van Station88.

Station88 maakt het ondernemers graag makkelijker om zaken te doen en helpt hen graag op weg om hun ondernemersdroom te realiseren. Naast het feit dat het iedere donderdag inloopmiddag is bij Station88, waarbij experts van partners van Station88 klaar staan om juridische, financiële, fiscale en of ICT vragen te beantwoorden, is Station88 vanaf nu ook op afstand dé kortste weg richting antwoord op ondernemersvragen. En dat is goed nieuws!

Door de rechtstreekse koppeling tussen de website van Station88 en de informatie van Ondernemersplein.nl biedt Station88 vanaf nu ook online altijd de meest actuele informatie. Alle relevante informatie voor (startende) ondernemers van de Kamer van Koophandel, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RDW, Belastingdienst, Centraal Bureau voor de Statistiek en VNG staan overzichtelijk bij elkaar op de website. Dat voorkomt dat ondernemers op verschillende plekken moeten zoeken naar informatie, zo houden zij meer tijd over voor waar ze goed in zijn: ondernemen.

Station88

Station88 brengt alles wat je als ondernemer nodig hebt samen. Begin maart 2018 openden ze de deuren in Gebouw88 aan de Burg. Brokxlaan 12 in de Tilburgse Spoorzone. De plek waar ondernemers met groeiambitie, uit de regio Midden-Brabant, terecht kunnen met vragen, waar ze informatie vinden en kennis kunnen delen. Een ontmoetingsplek waar dienstverleners voor ondernemers die als vraagbaak fungeren, bij elkaar komen. Samen met haar partners organiseert Station88 activiteiten op het gebied van ondernemersontwikkeling en innovatie, zoals trainingen, workshops, kennissessies en klankbordgroepen. Uitgangspunt hierbij is dat de groeiende ondernemer vooral goed geholpen is door een andere ondernemer of partner met specialistische kennis of ervaringsdeskundigheid, en deze aan elkaar te koppelen. Station88 is een initiatief van Midpointbrabant, Starterslift en de gemeente Tilburg. Daarnaast is Fontys nauw betrokken. Voor meer informatie kun je de website van Station88 raadplegen.