Station88 sluit De Rooi Pannen aan als nieuwe businesspartner

Scholengemeenschap De Rooi Pannen heeft zich als business partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Samen met de community van business- en educatieve partners maakt Station88 Midden-Brabant ondernemender en stimuleren zij met elkaar (andere) ondernemers om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien. In omvang, maar zeker ook in diepgang.

Netwerken en kennisdeling

Margot ter Huurne-Visschedijk,  Programmamanager Leven Lang Ontwikkelen van De Rooi Pannen licht toe: “De Rooi Pannen hecht veel waarde aan goede contacten met het bedrijfsleven en dat is de reden om te kiezen voor het partnerschap met Station88. Wij staan voor praktijkgericht onderwijs en bieden opleidingen aan op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen. Ondernemende studenten leren bij De Rooi Pannen hoe ze met lef, creatief en vernieuwend denken een bijdrage gaan leveren aan de arbeidsmarkt. Netwerken krijgt daarbij een nadrukkelijke rol in het onderwijs. Het is dus belangrijk dat studenten en docenten zich bewust worden van de impact van netwerken en kennisdeling, zoals Station88 dat biedt.  Onderwijs en bedrijfsleven zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Je leert niet meer alleen op school, men ontwikkelt zich een leven lang en daar kan de verbinding tussen Station88 en De Rooi Pannen een hele mooie bijdrage aan leveren. We kijken uit naar een prettige samenwerking.”

Over Station88

Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert. Dit doet Station88 door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars en workshops, waardoor ondernemers groeien en versnellen. Daarnaast biedt Station88 deskundige sparringpartners, een Q & A met veel voorkomende ondernemersvragen, de Station88 Infographic die de (MKB) ondernemer via linkjes direct naar de juiste informatie leidt én de digitale coach, een unieke online coaching tool voor ondernemers.

Het ondernemershuis bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Tilburg, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen.