Station88 verwelkomt Gom Schoonmaakbedrijf als nieuwe business partner

Gom Schoonmaakbedrijf heeft zich als business partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Samen met de community van partners maakt Station88 Midden-Brabant ondernemender en stimuleren zij met elkaar (andere) ondernemers om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien. In omvang, maar zeker ook in diepgang!

Voor Schoonmaakbedrijf Gom, onderdeel van Facilicom Group, is het een bewuste keuze om partner te worden van Station88. Het thema ‘een leven lang ontwikkelen’ én de huidige samenwerking van Gom met onderwijsinstanties in de regio, zijn belangrijke redenen. Barry van de Velde, salesdirecteur van Gom, vat het kernthema voor de samenwerking in één woord samen: kennisdeling. “Een leven lang ontwikkelen vinden we als een van de overkoepelende thema’s terug bij de samenwerkingspartners van Station88. Zowel bij de deelnemende ondernemingen, ondernemersnetwerken als de onderwijsinstellingen. Rondom dit thema werken wij al samen met vele onderwijsinstanties in de regio Midden Brabant, zoals Fontys. Belangrijk in deze tijd van arbeidskrapte.”

Station88 is trots om Gom te mogen verwelkomen. Gom laat zich kenmerken als een loyale werkgever, met de cultuur van een familiebedrijf. De betrokkenheid van de 8.000 medewerkers is groot. Familiebedrijven staan ook bekend om hun enorme drive. Het scheelt immers of er anonieme aandeelhouders aan het roer staan of mensen die van jongs af aan met ziel en zaligheid voor hun bedrijf werken. Gom én Facilocom delen hun kennis over duurzame inzetbaarheid, innovatie en een leven lang ontwikkelen met de deelnemers aan het programma’s van Station88 én wil van hen kunnen leren.

Meer informatie

Wil je meer weten? Check dan de website van Gom en Station88.