Station88 verwelkomt Gritd als nieuwe business partner

Gritd heeft zich als business partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Samen met de community van business- en educatieve partners maakt Station88 Midden-Brabant ondernemender en stimuleren zij met elkaar (andere) ondernemers om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien. In omvang, maar zeker ook in diepgang.

Stephan Botz en Gijs van de Molengraft: “Wij zijn trots om als business partner ons te verbinden aan Station88. Daarnaast zullen we ons ook vestigen bij Station88. Het ‘Huis voor Ondernemerschap en Innovatie’, Station88 biedt ons dé faciliteiten en inspiratie om samen met onze partners start-ups door te laten groeien naar scale-ups. De wereld van start-ups en scale-ups is een snelle. Het innovatieve karakter van Station88 sluit hierin naadloos aan bij Gritd. Wij kijken ernaar uit om samen te werken met Station 88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie.”

Over Station88

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Station88 is de verbinding tussen marktpartijen en kennisinstellingen, die bestaat uit publieke en private partijen en zorgt voor het ontsluiten van kennis, kunde en netwerken voor de ondernemer in de regio die zich wil blijven ontwikkelen. Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert. Dit doet Station88 door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars en workshops, waardoor ondernemers groeien en versnellen. Daarnaast biedt Station88 deskundige sparringpartners, een Q & A met veel voorkomende ondernemersvragen, de Station88 Infographic die de (MKB) ondernemer via linkjes direct naar de juiste informatie leidt én de digitale coach, een unieke online coaching tool voor ondernemers.

Meer informatie

Het ondernemershuis bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Tilburg, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen. Benieuwd naar de inspiratiesessies of seminars bij Station88? Check het in onze agenda.