Station88 verwelkomt nieuwe business partner Eyeti

EyeTi heeft zich als business partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Samen met de community van partners maakt Station88 Midden-Brabant ondernemender en stimuleren zij met elkaar ondernemers om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien. In omvang, maar zeker ook in diepgang! 

Tom Coehorst, Managing Director EyeTi: ‘Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Als EyeTi zijn we daarom dagelijks bezig met het inspireren en uitdagen van bedrijven en ondernemers waardoor ze hun potentieel ten volle kunnen benutten.  Dit sluit naadloos aan bij de missie van Station88 om Midden-Brabant ondernemender te maken. We hebben er dan ook veel zin in om als partner van Station88 een bijdrage te mogen leveren aan het versterken van het ondernemersklimaat in onze eigen regio’.

Over Station88

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Station88 is de schakelkast tussen marktpartijen en kennisinstellingen die bestaat uit publieke & private partijen. De schakel die zorgt voor het ontsluiten van kennis, kunde en netwerken voor de ondernemer in de regio die zich wil blijven ontwikkelen. Het verdeelstation, een onmisbare radar in het geheel. Het baken voor het oplossen van ondernemersvragen. Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert. Dit doet Station88 door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops & webinars, waardoor ondernemers groeien en versnellen. Daarnaast biedt Station88 online-support voor Eerste Hulp Bij Ondernemen, een Q & A met veel voorkomende ondernemersvragen, de Station88 Infographic die de (MKB) ondernemer via linkjes direct naar de juiste informatie leidt én de digitale coach, een unieke online coaching tool voor ondernemers.

Het ondernemershuis bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Tilburg, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen.

Meer informatie

Station88 is een initiatief van de Gemeente Tilburg en Midpoint Brabant. Voor meer informatie over Station88 kun je terecht op deze website. Meer weten over EyeTi? Kijk dan even op deze website.