Station88 verwelkomt nieuwe business partner Vacature4You

Station88 Vacature4You

Vacature4You heeft zich als business partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Samen met de community van partnersmaakt Station88 Midden-Brabant ondernemender en stimuleren zij met elkaar (andere) ondernemers om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien. In omvang, maar zeker ook in diepgang! 

Vacature4You

Jeroen van Kan, Owner: “Online je nek uitsteken voor een ander, dat is wat wij graag doen en waar kunnen maken. Vacature4You, sinds 2010 actief, is onderdeel van de ‘4you Facebook-pagina’s’ in de regio De Langstraat, waaronder de gemeentes Heusden, Waalwijk, Loon op Zand en Dongen. Doordat gemeente Heusden de samenwerking is aangegaan met Station88 zijn wij in contact gekomen met Station88. Voor Vacature4you is het een logische stap om de samenwerking met Station88 op te zoeken om zo te kijken wat we voor jou als ondernemer in ons netwerk kunnen betekenen. Met Vacature4you schakelen we snel als het gaat om personeelswerving. Een erg groot online bereik is het resultaat van het inslaan van de juiste weg en hierin de passende keuzes maken. We kijken uit naar de samenwerking met Station88”.

Station88

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Station88 is de schakelkast tussen marktpartijen en kennisinstellingen die bestaat uit publieke & private partijen. De schakel die zorgt voor het ontsluiten van kennis, kunde en netwerken voor de ondernemer in de regio die zich wil blijven ontwikkelen. Het verdeelstation, een onmisbare radar in het geheel. Het baken voor het oplossen van ondernemersvragen.

Inspireren en motiveren

Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert. Dit doet Station88 door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops & webinars, waardoor ondernemers groeien en versnellen. Daarnaast biedt Station88 online-support voor Eerste Hulp Bij Ondernemen, een Q & A met veel voorkomende ondernemersvragen, de Station88 Infographic die de (MKB) ondernemer via linkjes direct naar de juiste informatie leidt én de digitale coach, een unieke online coaching tool voor ondernemers.

Het ondernemershuis bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Tilburg, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen.

Meer informatie

Wil je meer weten over Vacature4you? Check de website.
Station88 is een initiatief van de Gemeente Tilburg en Midpoint Brabant. Voor meer informatie zie deze website.