Nieuws

rawcat
Let op! Dit artikel is al 140 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Station88 verwelkomt RAWCAT als business partner

RAWCAT Media, een groot productiehuis voor film & fotografie in de regio, heeft zich als business partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Samen met de community van partners maakt Station88 Midden-Brabant ondernemender en stimuleren zij met elkaar (andere) ondernemers. Dit om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien. In omvang, maar zeker ook in diepgang!

Camiel Donders, commercieel directeur RAWCAT Media: ‘Door een bijdrage te leveren aan de visuele content van Station88 ondersteunen wij Station88 in haar ambitie. Dit om een nóg beter platform te worden voor Midden-Brabantse ondernemers. De expertise van RAWCAT Media ligt sinds 2003 op het gebied van fotografie en film. Mijn compagnon Thomas Boden heeft hierin de creatieve leiding. Daarnaast biedt Station88 ons een partnership waarin wij gebruik kunnen maken van hun fantastische locatie en faciliteiten. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Wij kijken uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking!’

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, hét platform voor ondernemers uit MiddenBrabant. Station88 is de schakelkast tussen marktpartijen en kennisinstellingen die bestaat uit publieke & private partijen. De schakel die zorgt voor het ontsluiten van kennis, kunde en netwerken voor de ondernemer in de regio die zich wil blijven ontwikkelen. Het verdeelstation, een onmisbare radar in het geheel. Het baken voor het oplossen van ondernemersvragen.

Over Station88

Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert. Dit doet Station88 door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops & webinars, waardoor ondernemers groeien en versnellen. Daarnaast biedt Station88 online-support voor Eerste Hulp Bij Ondernemen, een Q & A met veel voorkomende ondernemersvragen, de Station88 Infographic die de (MKB) ondernemer via linkjes direct naar de juiste informatie leidt én de digitale coach, een unieke online coaching tool voor ondernemers.

Het ondernemershuis bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio. Onder anderen in: Tilburg, Waalwijk, Dongen, Oisterwijk, en Goirle.