Nieuws

Matagalpa
Let op! Dit artikel is al 1350 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Stedenband Tilburg-Matagalpa organiseert reis naar Matagalpa

De Stedenband Tilburg-Matagalpa organiseert van 10 tot en met 30 januari 2017 een toeristische reis naar Matagalpa (Nicaragua). Hoewel er al vaak werkbezoeken zijn georganiseerd, is de insteek van deze reis heel anders.

Natuurlijk wordt er kennis gemaakt met Tilburgs zusterstad en de projecten die vanuit Tilburg worden gesteund. Maar daarnaast is er veel ruimte voor andere activiteiten en kan men kennismaken met de rest van het land.

Matagalpa

Reis naar Matagalpa

De 3-weekse combireis van januari biedt een week Matagalpa onder de noemer ‘Meet the locals’ en vervolgens kunnen de deelnemers kiezen uit de pakketten Natuur, Spaans, Koffie & cacao of Adventure. Hierbij wordt samengewerkt met professionele partners die hun sporen in de toeristische branche reeds hebben verdiend.

Nicaragua

Nicaragua is een vakantieland in opkomst. Het is veilig, de voorzieningen zijn de afgelopen jaren verbeterd en de bevolking is zeer vriendelijk en gastvrij. Via de Stedenband kom je op een unieke manier in contact met deze mensen. Het is zelfs mogelijk om een homestay verblijf bij mensen thuis te boeken. Het alternatief is een kamer in het hostal van Tilburger Stijn Couwenberg en zijn Nicaraguaanse vrouw.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze bijzondere reis of wil je meer informatie over de Stedenband? Bekijk dan de website van Stedenband Tilburg Matagalpa.

Reageer op dit bericht