Stem en bepaal mee wie de Vrijwilligersprijzen 2015 winnen!

Op vrijdagavond 19 juni a.s. vindt tijdens het jaarlijkse vrijwilligersevenement de uitreiking plaats van de Vrijwilligersprijzen 2015. Vanaf 16 mei jl. kunnen inwoners van Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout eenmalig hun stem uitbrengen op de genomineerde kandidaten en organisaties.

Nominaties

In de categorie ‘Vrijwilligers’ zijn Ellen Jonkers, Jos Parren en Hennie Jacobs genomineerd. In de categorie ‘Organisaties’ maken Tante Pollewop, Regionaal Archief Tilburg en Coaches4Juniors kans op de titel ‘Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2015’. Stemmen kan t/m 8 juni a.s. met het originele stemformulier uit het Brabants Dagblad van 16 mei jl. of via de website van ContourdeTwern. Hier vindt u ook een uitgebreide omschrijving van alle nominaties.

Stemmen

Deze publieksstemmen bepalen voor twee derde deel de winnaars, het restant van de stemmen wordt verdeeld door een vakjury. Om vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren en promoten, wordt dit jaar ook de Jonge Vrijwilligersprijs uitgereikt. Voorgedragen vrijwilligers in de leeftijd tot 21 jaar komen automatisch in aanmerking voor deze prijs. In tegenstelling tot de twee overige categorieën bepaalt de jury wie de Jonge Vrijwilliger van het jaar 2015 wordt.

Mogelijk gemaakt door

Ook nu belooft het weer een feestelijke avond te worden met een verrassend programma op een bijzondere locatie (Spoorzone). Zowel de organisatie van de Vrijwilligers bedankt avond als ook de organisatie van de uitreiking van de Vrijwilligersprijzen ligt in handen van ContourdeTwern. Thebe stelt het prijzengeld beschikbaar en het Brabants Dagblad zorgt voor een grote presentatie van alle genomineerden. Het evenement zelf wordt aangeboden door de gemeente Tilburg, en financieel mede mogelijk gemaakt door een aantal zeer betrokken partners. Zo hebben inmiddels Amarant Groep, De Wever, Interpolis, Mundial Productions, Rabobank Tilburg e.o., Servicecentrum Het Laar, Tiwos en Zusters van Liefde Tilburg hun naam aan deze vrijwilligersavond verbonden. Daarnaast zijn er ook maatschappelijk betrokken bedrijven die het vrijwilligersevenement in natura sponsoren: Euroscoop Tilburg, DeJonckHeere, Horeca Groothandel Tilburg BV en Textielmuseum.

Meer informatie

Voor meer informatie over de vrijwilligersprijzen kunt u contact opnemen met Susan van Schijndel van ContourdeTwern, telefoon 013 583 99 99.