Nieuws

Most social hotspot
Let op! Dit artikel is al 1125 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Stem op De Lollipop voor Most Social Hotspot van Nederland

Leuk nieuws voor Café – Club De Lollipop: ze zijn genomineerd voor de Cocktail Awards in de categorie ‘Most Social Hotspot’. Samen met zeven andere gaycafés door heel Nederland strijden ze momenteel om de titel. De awards worden georganiseerd door gay lifestyle televisiezender OUTtv. De uitreiking vindt plaats op 29 september tijdens het Cocktailfest in Rotterdam.

Foto: Facebook De Lollipop

Uit de laatste peilingen blijkt dat De Lollipop momenteel met één ander café strijdt om de eerste plek. Ze kunnen dus alle stemmen gebruiken! Stemmen kan iedere dag met jouw social media profiel of via de website van OUTtv. Stem direct hier!

Cocktail Awards – Most Social Hotspot

Naast ‘Most Social Hotspot’ zijn er nog drie andere categorieën waar prijzen vallen te winnen. Dit zijn: ‘Most Significant Drag’, ‘Most Infuential Influencer’ en ‘Most Inspiring DJ’. De Cafés die naast De Lollipop genomineerd zijn voor de Most Social Hotspot zie je hieronder:

Most Social Hotspot

Eerdere awards

De Lollipop werd eerder in 2015 genomineerd voor een Rainbow Award en stond in datzelfde jaar in de top 3 uitgaansgelegenheden van Tilburg. Daarnaast werden ze vorig jaar door RTL4 uitgeroepen tot beste café van Nederland!

Reageer op dit bericht