Stem op de Tilburgse Vrijwilligersprijzen 2016

vrijwilligersprijzen

Inwoners van de gemeente Tilburg kunnen tot en met 24 oktober stemmen op de Tilburgse Vrijwilligersprijzen 2016. In de categorie vrijwilligers zijn John Brocken, Chris van Ingen en Annie van Heerebeek genomineerd.

Alzheimercafé Tilburg, Het Boekenschop en Stadscamping Tilburg maken kans op de titel ‘Vrijwilligersorganisatie van het jaar’. Ook de Jonge Vrijwilligersprijs wordt weer uitgereikt, om vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren en te promoten.

Foto: winnaars van Vrijwilligersprijzen 2015

Stemmen

Inwoners van Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout kunnen eenmalig hun stem uitbrengen via de websites van ContourdeTwern en Vrijwilligers Tilburg. Op deze website vind je ook een uitgebreide omschrijving van alle nominaties. Jullie stem bepaald voor tweederde deel wie de winnaar wordt.

Prijsuitreiking

Op vrijdag 4 november wordt bekend welke vrijwilliger, vrijwilligersorganisatie en jonge vrijwilliger in de prijzen vallen. Dan trapt ContourdeTwern de VrijwilligersbedankTweek af met een besloten feestavond. In aanloop naar en tijdens deze week worden ruim 6.000 cadeautjes uitgedeeld, zoals workshops, museumrondleidingen en bioscoopbonnen.