Stem op ontwerpen kiosk Korvel

Het Bewonerscomité Korvelseweg wil graag een kiosk bouwen op het Korvelplein.  Niet een kopie van wat er eens stond., maar wel een kiosk waar de hele buurt kan samenkomen. Het comité heeft haar plannen voorgelegd aan de gemeente en aan de bewoners van het plein. Die waren positief .

Bouwplan

De plannen werden langzaam steeds concreter en nu is men zo ver dat een bouwplan kan worden gekozen. Daarvoor is een wedstrijd uitgeschreven.  Die heeft drie fraaie ontwerpen opgeleverd en de keuze is aan de buurt en aan iedereen die mee wil kiezen. Van 27 april tot 30 mei kunt u uw stem uitbrengen op uw favoriete ontwerp. Dit kunt u doen via deze website, www.korvelkiosk.nl. Alle drie de ontwerpen kunt u bekijken op de speciale Korvelkiosk banieren aan de gevel van Korvelseweg 183. Op Koningsdag 27 april staan de leden van het Bewonerscomité ter hoogte van nummer 183 met stembiljetten en u kunt meteen uw stem uitbrengen of uw biljet  later afgeven bij een van de leden of via de website stemmen.

Definitieve ontwerper

Wie de meeste stemmen heeft en dus de definitieve ontwerper wordt , wordt bekend gemaakt op 7 juni, de afsluiting van de week dag van de amateurkunst. Op het Korvelplein organiseert het Comité dan een middag met theater en muziek. Om een uur zal de winnaar van de wedstrijd bekend worden gemaakt. Het programma voor 7 juni wordt binnenkort definitief. Houdt u de berichten in de gaten of kijk naar www.korvel.com .