Stem live op de Tilburg.com carnavalskraker van het jaar

carnavalskraker

Waar het écht om draait tijdens carnaval? Meeblèren en hossen op de muziek natuurlijk! Daarom gaat Tilburg.com op zoek naar de Tilburgse carnavalskraker van dit jaar. Dat doen wij natuurlijk niet alleen, daarom kun je vanavond via Facebook stemmen op je favoriete carnavalsnummer. Om 19:00 uur gaat er een livestream aan en heb je vier uur lang de tijd om jouw mening te laten horen.

*update: stemmen is niet meer mogelijk. Ben je benieuwd hoe dat ging? Bekijk dan hieronder een opname van de live stream.*

De ‘Tilburg.com carnavalskraker van het jaar’ is een initiatief van Tilburg.com en Social Gurus. Social Gurus is een Tilburgs bedrijf dat gespecialiseerd is in social streaming. Wil je zeker weten dat je de live stream niet mist? Like dan even de Facebook-pagina van Tilburg.com.

Tilburg.com carnavalskraker van het jaar

Waaraan moet de Tilburgse carnavalskraker voldoen? Bij het kiezen van de genomineerde nummers, hebben we gekeken of de artiesten afkomstig zijn uit Tilburg. Uiteindelijk zijn er vier nummers genomineerd voor de titel ‘Tilburg.com carnavalskraker van het jaar’:

Het stemmen op jouw favoriete carnavalshit kan door middel van de emoji’s op Facebook. Meer informatie hierover vind je in de live stream op Facebook op dinsdag 24 januari van 19.00 uur tot 23.00 uur.

Meer carnavalskrakers

Uiteraard zijn er veel meer carnavalskrakers die jij straks regelmatig in de Kruikenkroegen gaat horen. Morgen publiceren we een uitgebreider overzicht met bovenstaande nummers, aangevuld met nog veel meer klassiekers.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties, gekste foto’s en lekkerste menu’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg