Uitslag eerste stemronde Tilburg Zingt bekend

Stap voor stap wordt de playlist van Tilburg Zingt bekend. In verschillende stemrondes kan de Tilburger invloed uitoefenen op de playlist van Tilburg zingt. De eerste ronde is afgelopen en daaruit kwam ondermeer naar voren dat één van de grootste bands aller tijden ook tijdens Tilburg Zingt te horen zal zijn: Queen! Of wat te denken van onze eigen Guus Meeuwis!

De eerste vijf nummers die zeker te horen zullen zijn tijdens Tilburg Zingt zijn:
1. Guus Meeuwis – Het is een nacht;
2. The Beatles – Hey Jude;
3. Frans Duijts – Jij denkt maar dat je alles mag van mij;
4. Boudewijn de Groot – Het land van Maas en Waal;
5. Queen – We will rock you.

De komende weken gaan de stemrondes gewoon door. Iedereen kan dus nog steeds zijn voorkeuren doorgeven via de Tilburg Zingt App (voor Android en iPhone) of via Facebook! Stemronde twee is tot en met 23 maart actief.

Wil jij ook een stem hebben in de playlist van 2014, download dan vandaag nog de Tilburg Zingt app via de App store of Play store of like de Tilburg Zingt Facebook pagina en start met stemmen.

Het internetbureau WebdesignTilburg en Tilburg.com zijn belangeloos de samenwerking aangegaan voor de doorontwikkeling van dé Tilburg Zingt app voor de smartphone. Dit omdat zij het Tilburgse zang evenement een zeer warm hart toedragen. WebdesignTilburg heeft de app doorontwikkeld en verbeterd. De Tilburg Zingt app kan gratis gedownload worden voor Android en de iPhone.