Stemmen op jouw favoriete Tilburg Zingt nummers!

Ook dit jaar zal de speellijst voor Tilburg Zingt door de Tilburger worden samengesteld. Na de introductie van de app voor de jubileumeditie van 2013, zal ook voor de aankomende editie van Tilburg Zingt (25 april 2014), de Tilburg Zingt app weer beschikbaar zijn. De app is per heden kosteloos verkrijgbaar in de verschillende app stores. Vanaf maandag 10 maart aanstaande kan er gestemd worden op de favoriete Tilburg Zingt nummers.

De vote functie is de hoofdfunctionaliteit van de Tilburg Zingt app. Vanaf 10 maart zijn er drie wekelijkse speelrondes. De beste vijf nummers van elke speelronde worden zeker opgenomen in de playlist van Tilburg Zingt. Er kan gestemd worden op een ruime selectie van alle Tilburg Zingt nummers van de afgelopen edities. De stemkeuze kan worden gedeeld op Facebook om vrienden en vriendinnen een stemadvies te geven. Daarnaast houdt de app je op de hoogte van het laatste nieuws en zal er op vrijdag 25 april een gedetailleerde plattegrond van het terrein beschikbaar zijn.

Het internetbureau WebdesignTilburg en Tilburg.com zijn belangeloos de samenwerking aangegaan voor de doorontwikkeling van dé Tilburg Zingt app voor de smartphone. Dit omdat zij het Tilburgse zang evenement een zeer warm hart toedragen. WebdesignTilburg heeft de app doorontwikkeld en verbeterd. De Tilburg Zingt app kan gratis gedownload worden voor Android en de iPhone.