Nieuws

Let op! Dit artikel is al 47 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Sterk Huis presenteert gratis online adventskalender

Sterk Huis een organisatie die zich voor iedereen inzet die hulp nodig heeft. Al gaat het om opvoeding en ouderschap op seksueel misbruik, Sterk Huis doet altijd z’n uiterste best om slachtoffers te helpen. In december willen ze pleeggezinnen een hart onder de riem steken en hebben ze het volgende bedacht: een online adventskalender. Lees snel verder voor alle info.

De kalender

Op dit moment wachten er bij Sterk Huis 25 kinderen op een fijne en warme plek in een pleeggezin. Om aandacht te krijgen voor de lange wachtlijst, heeft Sterk Huis een online adventskalender ontwikkeld. Op 1 december maak je kennis met Zoë. Zij en haar twee moeders verwelkomen binnenkort Stijn. Stijn wacht al een tijdje op een plek in een pleeggezin. Samen met Zoë open je elke dag een vakje. Achter elke vakje zit iets leuks en soms zelfs een cadeautje. De adventskalender bevat kijk tips, recepten en veel meer. De adventskalender is gratis en ze nodigen ieder kind uit om samen met hun af te tellen tot kerst!

Bekijk de kalender via deze link.

Over Sterk Huis

Sterk Huis is er voor iedereen die hulp nodig heeft. Wij bieden een warme en veilige omgeving waar je terechtkunt met opvoedings- en ontwikkelingsvragen. Een omgeving waar je in tijden van crisis tot rust kunt komen en waar we samen kunnen bouwen aan een veilig en zelfstandig leven voor jou. Onze kennis van complexe problemen en kwetsbare situaties zetten we in voor het eerder signaleren van risico’s en voor het voorkomen van grote problemen.

De missie

Sterk Huis gunt iedereen een veilig en zelfstandig leven. We zien het als onze maatschappelijke opdracht om zo veel mensen te helpen aan een prettige, veilige toekomst.

De visie

Kinderen, jongeren, vrouwen, mannen en gezinnen verdienen bij veiligheids- en ontwikkelingsproblemen de best mogelijke hulp. Met specialistische kennis, begeleiding en behandeling op maat draagt Sterk Huis bij aan preventie, vroeger signaleren en effectiever ingrijpen bij problemen.

Steun Sterk Huis

De kinderen, jongeren, vrouwen, mannen en gezinnen die bij Sterk Huis verblijven, hebben het niet makkelijk. Bij Sterk Huis werken zij dagelijks samen met onze cliënten aan kansen op een betere toekomst. Alleen met jou steun kunnen ze een sterk huis creëren waar ze de beste hulpverlening kunnen bieden. Steun jij deze missie en wil je ook iets bijdragen?

Stuur een mail naar maaikekrielaart@sterkhuis.nl om je doneer opties te bespreken. Alle donaties zijn welkom!