Stichting Ateliers Tilburg lanceert nieuwe website en biedt volop plaats aan makers

Stichting Ateliers Tilburg

Donderdag 12 november lanceert Stichting Ateliers Tilburg een spiksplinternieuwe website. Alle makers krijgen op deze website een veel nadrukkelijker podium via een online expositie. Bovendien wisselt op de homepage het werk van de huurders bij iedere nieuwe klik en per maker is er een uitgebreide eigen pagina beschikbaar. Daarnaast kun je gemakkelijker zien welke ateliers er nog vrij zijn. Tot slot boek je een tijdelijke ruimte voor een expositie, workshop, dansles, jamsessie, lezing, researchdag of een andere creatieve sessie in een handomdraai.

Op zoek naar nieuwe ruimte voor je atelier?

De afgelopen maanden heeft SAT in samenwerking met Spruit Digital hard gewerkt aan het platform. Het project is een mooie aanvulling op alle nieuwe ontwikkelingen binnen de stichting. Zo wil SAT naast de verhuur van 200 atelier- en oefenruimtes graag een platform bieden en werken aan een sterke community van makers. Er wordt niet alleen geïnvesteerd in online exposure en ontmoeting, maar er zijn ook volop offline ontwikkelingen.

In eerste instantie mikt de stichting op het werk van eigen huurders, maar in de toekomst kunnen alle makers er terecht. Houd de nieuwe website in de gaten voor al dat leuks, winacties en een speciale decembermaandactie. In de volgende fase wordt er een aparte pagina ingericht aan de achterkant van de website, waar alle huurders elkaar in een online community kunnen ontmoeten om kennis te delen of inspiratie op te doen.

Meer informatie

Wil je meer weten over Stichting Ateliers Tilburg? Check even de website.