Stichting Met je Hart maakt kans op €15.000,- en heeft jouw stem nodig

Stichting Met je Hart maakt kans op €15.000,- en een bokaal die is ontworpen door Prinses Beatrix. Daarvoor heeft de stichting jouw stem heel hart nodig. Stemmen kan nog tot en met 16 januari. Als Stichting Met je Hart de stemronde overleeft, mogen ze op 24 januari pitchen tijdens de landelijke finaledag. 

In mei worden de prijzen uitgereikt op Paleis Noordeinde door niemand minder da Koningin Maxima.

De stichting verzacht eenzaamheid onder eenzame ouderen die zichtbaar zijn geworden in onze samenleving. Ze organiseren mooie momenten, ontmoetingen en zorgen ervoor dat ouderen nieuwe vriendschappen en waardevolle contacten krijgen. Zo’n duizend vrijwilligers zetten zich in voor dit nobele doel. De stichting verbindt het bedrijfsleven, horeca en andere organisaties aan ouderen. Zo zijn jaarlijks ouderen te gast op de Tilburgse kermis, kunnen ouderen samen dineren tijdens Tilburg Culinair en kennen we de jaarlijkse restaurantactie. Inmiddels is Stichting Met je Hart actief in ruim twintig gemeenten.

Appeltjes van Oranje

Stichting Met je Hart is een van de kanshebbers die door Appeltjes van Oranje (Oranjefonds) is geselecteerd om kans te maken op deze prijs. Buiten de fijne financiële injectie en de waardering, zou het een prachtige opsteker zijn voor alle vrijwilligers die bij de stichting betrokken zijn.