Stichting Mobiliteit voor Iedereen zoekt sponsoren voor zorg vervoer kwetsbare mensen

Nieuwe zorgbus voor Asendo in Tilburg

Al bijna zeven jaar zet Stichting Mobiliteit voor Iedereen zich in tegen de vereenzaming van kwetsbare mensen door betaalbaar zorg vervoer te realiseren. Het zorg vervoer is voor een groot deel wegbezuinigd, waardoor zorginstellingen en hun cliënten in de problemen kunnen komen. Daarom zoekt Stichting Mobiliteit voor Iedereen samen met Asendo sponsoren en donateurs. 

Asendo

Daarom heeft Asendo de hulp ingeroepen van Stichting Mobiliteit voor Iedereen. Asendo is een zorginstelling die zich inzet voor kinderen en jeugdigen die meedoen in de maatschappij net wat moeilijker vinden.

Sponsoren en donateurs

Nu is het aanschaffen van een bus één ding, erin blijven rijden is een tweede. Daarom is Stichting Mobiliteit voor Iedereen bezig om sponsoren en donateurs te werven. De bussen zijn al in gebruik genomen, dankzij Mercedes Nederland. Samen met maatschappelijk betrokken ondernemers, liefdadigheidsinstellingen en andere betrokkenen zorgen ze ervoor dat deze bussen kunnen blijven rijden. Op de bussen is het bijvoorbeeld mogelijk om een logo te laten plaatsen. Een ondernemer verbindt zich op deze manier als MVO-partner aan stichting MVI.

Donateur worden is uiteraard ook mogelijk. Van kleinere donateurs tot grotere sponsoren en zelfs voor potentiële landelijke partners zijn er mooie opties. Juist in deze tijd kunnen we kwetsbare kinderen en jeugdigen niet in de kou laten staan. Help ze daarom mee om deze bus op de weg te houden!

Meer informatie

Wil jij meer weten? Neem dan eens een kijkje op deze website.

Voor meer informatie over de sponsor- en donatie mogelijkheden kun je contact opnemen met Marjolein Krebbeks, projectleidster van Stichting Mobiliteit voor Iedereen. Dat kan per mail: marjolein.krebbeks@stichtingmvi.nl.