Strandbad de Rauwbraken opent deuren voor zomers zwemplezier

De temperaturen schieten weer omhoog en de drang om van dat lekkere weer te genieten natuurlijk ook. Bij Arbie's Beachhouse kun jij optimaal genieten van de hoge temperaturen die op komst zijn. Je kunt er afkoelen in het zwembad en zelf een barbecue samenstellen. Zomer, kom maar op!

arbies-strandbad-rauwbraken-berkel-enschot

Voor het ultieme strandgevoel hoef je niet helemaal naar de kust te reizen. Strandbad de Rauwbraken is een tof strandbad dat op een steenworp afstand van Tilburg ligt. Je kunt er de hele dag zwemmen, zonnen, luieren en chillen. Met een abonnement heb je zelfs de hele zomer toegang tot het strandbad! Na een stranddag kun je lekker het terras van Arbie’s oprollen om je zomerdag en -avond voort te zetten.

Build you own barbecue

Bij Arbie’s kun je na je stranddag bijvoorbeeld zelf een barbecue samenstellen. Door zelf te kiezen krijg je precies de stukjes mals vlees, verse vis of vegetarische lekkernijen die jij lekker vindt.  Arbie’s regelt allerlei verschillende soorten brood, salades én sausjes
Zie jij jezelf al zitten? Omringd door ‘beachy’ sferen, zomerse deuntjes, met de voetjes in het zand en een koud drankje.
arbies-strandbad-rauwbraken-berkel-enscho-barbeque

Winactie

Wij mogen vijf keer twee dagkaarten weggeven voor het strandbad! Wil jij genieten van zon, strand en water samen met jouw beste vriend, broer of zus? Dan hebben we een mooie actie voor je! Doe mee met de prijsvraag op deze website en win één van de vijf dagkaarten voor twee personen!

Openingstijden en reserveren

Arbie’s Beachhouse is tot en met 11 juli geopend van vrijdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur. Van 11 juli tot 6 septmeber ben je elke dag welkom vanaf 12.00 uur.
Wil jij jezelf verzekeren van een plekje op het terras? Reserveren kan via deze website. Benieuwd naar de evenementen die bij Arbie’s Beachhouse op de planning staan? Kijk dan even in de agenda.