Strandfestival om de hoek: Vlotjes & Glittertuin nemen Arbie’s Beachhouse over begin juli!

Goed nieuws voor degene die wel houden van strandfestivals of -feestjes, maar geen zin hebben om een verre autoreis te maken. Op zaterdag 1 juli organiseert Arbie’s Beachhouse namelijk in samenwerking met Glittertuin de eerste editie van Vlotjes & Glittertuin. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Lees snel verder. 

Het programma

Van 13:00 – 17:00 uur staat Vlotjes op het programma. Neem je eigen opblaaskrokodil, flamingo, badje, bootje of olifant mee en drijf onder het genot van heerlijke deuntjes in het ondiepe water van Strandbad De Rauwbraken. De hele dag verzorgen de beste dj’s uit de regio heerlijke beats en hitjes over de zwemplas en kun je op het water genieten van een vers en koud drankje. Het strandbad is overdag voor iedereen toegankelijk. Ze hanteren voor dit evenement normale entreeprijzen en abonnementshouders kunnen met hun bestaande pasje naar binnen.

Na vlotjes is het tijd voor Glittertuin. Dit feest is 18+ en duurt van 17:00 – 00:00 uur. Je kunt hier dansen op de beste disco, house en classics. De Glittertuin is enkel en exclusief te bezoeken voor festivalgangers met een kaartje.

Meer informatie en tickets

Voor meer informatie en tickets kun je terecht op deze site. Benieuwd naar alle updates? Check dan zeker even de Facebookpagina!