Streekproducten proeven van Groeituin013 bij La Nouvelle Auberge

groeituin013

Sinds kort werkt La Nouvelle Auberge samen met Groeituin013 om tot de lekkerste gerechten te komen. Groeituin013 is een collectieve tuin in het Stadsbos013, waar veel vrijwilligers en een aantal dagbesteders groenten, bloemen en kruiden telen en verkopen. Benieuwd naar deze samenwerking? Wij vertellen je meer!

Cuisinier Ralph Blaakenburg kiest heel bewust voor streekproducten van Groeituin013: “Een groenteteler op loopafstand van Auberge du Bonheur. Lokaler kun je het niet halen!” En daar heeft hij natuurlijk gelijk in, want aan de andere kant van het sterrenbos, onderdeel van Stadsbos013 vind je Groeituin013 al. Naast dat zij experimenteren met verschillende groenten, wat resulteert in verrassende kleuren en smaken, heeft Groeituin013 ook een sociale impact. Door de professionele én creatieve aansturing realiseert GroeiTuin013 kleinschalige, vernieuwende economische ontwikkeling in combinatie met de activering van mensen. Dit vertaalt zich in een grote maatschappelijke winst.

Meer informatie

De komende tijd werkt La Nouvelle Auberge samen met Groeituin013 aan een zaaiplan, waar er naar wens groenten en kruiden via de biologische methode worden gekweekt. Wil jij meer weten over La Nouvelle Auberge? Klik dan hier. Meer weten over Groeituin013? Klik hier!