Streetdance crew verrast basisschool

streetdance

De leerlingen van basisschool de Christoffel in de Tilburgse wijk Zorgvlied wilden donderdag wel iets langer op school blijven na de bel. De Tilburgse dansgroep The Epic Crew gaf toen een geweldig goed optreden op het schoolplein.

The Epic Crew

EK-winnaar “The Epic Crew” gaf donderdagmiddag na de laatste schoolbel een gaaf optreden. De twaalf leden van de groep zijn allemaal tussen de tien en twaalf jaar, en zijn begin mei in Duitsland Europees Streetdance kampioen geworden in hun klasse. De kinderen van de basisschool vonden het optreden “heel leuk” en “super knap” en stonden er vol verbazing en enthousiasme in een grote kring omheen.

Festival Mundial

Dit optreden is onderdeel van een reeks verassingen georganiseerd door Festival Mundial. Het thema van het festival is dit jaar “Viva la Fiesta!” en door onverwachte verrassingen zoals dit optreden te organiseren laten zij zien dat elke dag een feestje kan zijn. De 28e editie van Festival Mundial staat vol met gave artiesten, acts en andere belevingen en wordt dit jaar gehouden op 27 & 28 juni in de Spoorzone. Voor meer informatie, www.festivalmundial.nl