Studenten organiseren Pré Carnaval Cantus in november: ‘We willen studerend Tilburg kennis laten maken met carnaval!’

pré carnaval cantus tilburg

Het carnavalsseizoen start natuurlijk ieder jaar op 11 november: de elfde van de elfde. Vanaf dan is er eigenlijk ieder weekend tot aan carnaval wel iets te doen met betrekking tot carnavalsevenementen. Maar voor studenten valt het aantal carnavalsactiviteiten voorafgaand aan carnaval nog wat tegen. Daarom organiseren vijf enthousiaste leden van studentenvereniging Totus op vrijdag 18 november de Pré Carnaval Cantus in de Koepelhal. Een biercantus, maar net wat anders. Het thema is namelijk carnaval. Lees snel verder. 

De vijf organisatoren zijn allemaal verknocht aan carnaval, maar merken dat nog niet iedere student doorheeft hoe mooi carnaval kan zijn. Het doel is dan ook om het prachtige feest groter te maken onder studenten. Voor de carnavalscantus zijn 1000 plekken beschikbaar. Kaarten zijn te bestellen via deze website en zijn vanaf €25,50 te koop. Dit is voor de toegang en onbeperkt bier tijdens de hele cantus. Je kunt kaarten voor vier of acht personen kopen. Dus kom gezellig met je studentenhuis, vereniging of vrienden naar dit mooie evenement.

Tijdens de Pré Carnaval Cantus in de Koepelhal treedt een geweldige cantusband op die staat te springen om carnaval naar een hoger niveau te tillen. Ook zijn er verschillende artiesten en gastartiesten geregeld om deze cantus de geschiedenisboeken in te laten gaan. Studenten uit andere steden zijn overigens ook van harte welkom om het evenement te bezoeken.

Actie tijdens de TOP Week

Tijdens de TOP Week hebben ze ook nog een leuke ticketactie. Wanneer een TOP groepje (of ander introductiekamp groepje) tickets koopt tussen woensdag 24 augustus en 31 augustus, krijgt het groepje per gekochte halve tafel een pitcher bier tijdens de afterparty. Na de cantus vindt de after party plaats en daarbij wordt er bier verkocht voor €1,90. Om aan te melden voor deze actie moet er na aankoop van de tickets een mail gestuurd worden met een foto van het TOP/intro groepje naar info@pcctilburg.nl.

Meer informatie

De Pré Carnaval Cantus duurt op vrijdag 18 november van 19:00 – 01:00 uur. Kaarten zijn hier te koop.

Voor meer informatie kun je deze website bekijken. Op de hoogte blijven van bekendmakingen van artiesten en veel meer? Volg ze dan op Instagram.