logo

Cocktails, fingerfoods en space age sferen: Studio’s Cocktail Lounge opent haar deuren

Studio's Cocktail Lounge

Margaritas, Original Collins, een krachtige whiskey cocktail of een klassieke Penicillin: het is slechts een greep uit de cocktails die de gloednieuwe Studio’s Cocktail Lounge aan de Korte Heuvel vanaf deze week aanbiedt. De bovenverdieping van Studio Tilburg heeft een complete metamorfose ondergaan. Met, zoals de naam als doet vermoeden, een lounge setting en interieur dat je doet denken aan de jaren ’60 en ’70 space age. 

Foto’s: Sheridan Flipse

Studio’s Cocktail Lounge is vanaf deze week open op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen van 18.00 tot 04.00 uur.

Studio's Cocktail Lounge

De kaart

De kaart bestaat uit twaalf exclusieve cocktails, speciaal samengesteld voor de lounge door Tess Posthumus. Zij werd drie jaar op rij uitgeroepen tot beste vrouwelijke bartender ter wereld, werd afgelopen juli vierde in de verkiezing voor beste international bartender of the year én is eigenaresse van Flying Dutchmen Cocktails. Ook het personeel van Studio’s Cocktail Lounge is opgeleid bij Flying Dutchmen in Amsterdam.

De kaart bestaat uit klassieke cocktails zoals een Original Collins en moderne klassiekers zoals een Penicillin of Tommy’s Margarita (Margarita met agave siroop). Naast de cocktails wil je natuurlijk ook wel iets te snacken hebben. Daarom kun je ook een lekker plateau met fingerfoods bestellen, met onder andere hummus, naanbrood, olijven en nog veel meer.

Extra leuk: de eerste vier weken geeft Studio’s Cocktail Lounge 20% kennismakingskorting op alle twaalf de cocktails. Ga dus snel een kijkje nemen!

Studio's Cocktail Lounge

Verner Panton

De inspiratie voor de inrichting van Studio’s Cocktail Lounge kwam van de Deense vormgever Verner Panton. De cocktaillounge is een ode aan hem en de space age periode. De stijlelementen, vormgeving en kleuren zijn geïnspireerd op het gedachtegoed van Verner Panton’s beginperiode als vormgever. Sommige meubels, zoals stoelen en bollampen, zijn zelfs originele Panton’s. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Ga dan zeker een kijkje nemen!

Winnen

Uiteraard wil Studio Tilburg de opening van de Cocktail Lounge niet zomaar aan ze voorbij laten gaan. Daarom maak jij deze week kans op hele leuke prijzen (lees: gratis cocktails en een cocktailworkshop). Hou deze week daarom onze Instagram stories goed in de gaten!