STUEN wil nog één keer proosten met alle klanten tijdens End of an Era Party bij Smederij!

Je hebt het nieuws wellicht al meegekregen: STUEN stopt ermee. Naast het feit dat ze jarenlang een prachtige winkel in de Willem II-straat hebben, organiseren ze ook regelmatig leuke evenementen. Daar komt er nu eentje bij: de End of an Era Party bij Club Smederij op zaterdag 22 juni van 15:00 uur tot zolang het gezellig is. De entree is helemaal gratis. 

“Na zeven mooie jaren willen we ons avontuur afsluiten met nog één keer een tof event met al onze klanten en relaties. Door de jaren heen hebben we zoveel mooie events georganiseerd. Denk aan onze jaarlijkse bingo, een stage hosting op Daisy Festival en een weekender tijdens ons vijfjarig bestaan. Om nog één keer het avontuur af te sluiten, proosten we graag de 22e samen met jou in de zonnige tuin van Club Smederij”, laten Martijn en Mark weten.

Voor een mooie line-up is uiteraard gezorgd. Zo wordt de muziek verzorgd door Ringbaan, Aal, Bolletje en Flamboyant. Er is eten van Saté Kid aanwezig!

Winkel blijft voorlopig nog even open

Overigens is de winkel na de End of an Era Party nog even open. “We blijven voorlopig nog even open. Niet meer de zes dagen in de week zoals je gewend bent, maar wel op donderdag, vrijdag en zaterdag. De winkel blijft up-to-date met wekelijks nieuwe items. Wanneer de einddatum bekend is, gaan we uiteraard nog leuke acties opzetten. Een tipje van de sluier: er ligt nog een heel tof t-shirt op de plank in samenwerking met Extrafazant wat we gaan koppelen aan een goed doel. Ook komt er nog een mega sale en komen er vette giva-a-ways aan.”

Meer informatie

Wil je meer weten over dit event of over de winkel? Zorg dat je STUEN volgt op Instagram. Dan blijf je helemaal op de hoogte.

Nog één boodschap van Martijn en Mark: “Ondanks dat ons avontuur er bijna op zit, willen we nog één keer met jullie proosten op de geweldige jaren, mooie vriendschappen en alle mooie samenwerkingen. Tot de 22e!”