Stukafest Tilburg 2014

Het programma van de vijfde editie van Stukafest Tilburg is helemaal rond. Op 26 februari zullen vijftien verschillende artiesten op verschillende studentenkamers optreden. Zo geeft bijvoorbeeld een van de headliners Greg Shapiro, bekend van Comedy Central, een cabaretshow en
singer-songwriter Jeroen Kant een miniconcert tijdens het festival.

De derde headliner is Lili Grace, twee Vlaamse zusters uit Ham brengen tweestemmige songs begeleid op cello, toetsen en elektronica. Maar Stukafest is niet enkel een muziekfestival, ook voor bijvoorbeeld dans van iLL Skill Squad en literatuur verzorgd door TiLT kunt u op het festival terecht. Ook als je participatie hoog in het vaandel hebt staan kan je bij ons terecht, voor bijvoorbeeld Bertin’s Casiophonic Workshop waarbij je gaat improviseren met elektronica.

Tijdens de kickoffs op 6 en 19 februari op respectievelijk de campussen van Fontys:ACI en Tilburg University geven we een voorproefje van het festival. Er zal een leuke act optreden. De online kaartverkoop is inmiddels gestart op www.stukafest.nl/tilburg/. Fysieke kaarten zijn verkrijgbaar bij Sounds Tilburg in de Nieuwlandstraat.

Line-up: Lili grace, The Cannonball Johnsons, Jeroen kant, Blue Mickey & Leander,
Discipline & Rather Real, Capcap…cap, Remko Willems, Greg Shapiro, iLL Skill Squad, Propria Cures, Minnoir & Het Oordeel, Bertin’s Casiophonic Workshop, Wouter Monden, TiLT, Breaking Ground.