Stuur jouw Kwèèker in voor Oktoberfest Tilburg!

De Kwèèker, die kende gij natuurlijk wel. Kaartjes met typisch Tilburgse uitspraken, ingezonden door Kruiken. Sinds 2005 verzamelt Tilburg.com uitspraken en worden deze Kwèèkers tijdens carnaval verspreidt. Aber wir gehen weiter! Naast bier, bratwurst, pretzels und viel spaß zijn er dit jaar ook Kwèèkers te vinden tijdens Oktoberfest Tilburg!

Deutsche Kweikers

Der Deutsche varianz von die immer populaire kweikers für das Oktoberfest Tilburg gaan wij natuurlijk niet zelf verzinnen. Wir brauchen sie! Jij bepaalt namelijk wat er op deze Duits/ Tilburgse editie van de Kwèèker komt te staan. Dus pak Google Translate erbij en vertaal de beste Tilburgse kreten naar het Duits. De beste uitspraken krijgen een eervol plekje op die übergeile kweiker.

Oktoberfest Tilburg

Das große Fest in der Koepelhal vindt 30, 31 oktober, 1 en 2 november plaats. Het feest zorgt voor een flinke portie schlager, liters en liters Duits bier, Dirndls en Lederhose. Om het contact met de die schöne frau of lustvollen man makkelijker te maken, krijg je hulp van de Kwèèker. Wil jij je Deutsche slogan op een Kwèèker? Stuur dan vooral je uitspraak in! Leuke bijkomstigheid: de beste leus krijgt niet alleen een ereplaats op een Kwèèker, maar wint ook een Dirndl of Lederhose!


Einreichen

Wil jij een Kwèèker insturen voor Oktoberfest Tilburg 2014? Stuur dan jouw uitspraak in vóór donderdag 23 oktober door middel van onderstaand formulier. Viel Erfolg!