Succesvolle start Tilburg Ten Miles clinics

 

Om zich goed voor te bereiden op de Tilburg Ten Miles op 7 september, zijn ruim 150 lopers en loopsters gestart aan de officiële Tilburg Ten Miles clinics.

Afgelopen week zijn ruim 150 deelnemers gestart met hun voorbereiding op Tilburgs grootste sportevenement: de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles. Verdeeld over diverse trainingsgroepen, met elk een eigen niveau wordt gewerkt aan conditie, duurvermogen, snelheid en hardlooptechniek.
Je kunt de groepen tegenkomen op zondagochtend of dinsdagavond in de Oude Warande of op zaterdagochtend of woensdagavond in de omgeving van het Leijpark.

De TTM-clinics zijn voor de beginnende en recreatieve loper. Er zijn trainingsgroepen voor deelname aan de 5 km City Run, 10 km of 10 EM (16,1 km). Elke groep bereidt zich voor onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde trainers.

Inschrijven voor de TTM clinics kan nog tot 1 juni.
Voor slechts €49,00 kom je goed voorbereid aan de start van de Tilburg Ten Miles. Het pakket bestaat onder andere uit wekelijkse trainingsbijeenkomsten, ook in de vakantieperiode, begeleiding en advies door ervaren en gediplomeerde trainers, trainingslogboek voor overige trainingen, een speciaal TTM-clinics-trainingsshirt, 10% korting bij aankopen bij Runshop Greg van Hest (vanaf je inschrijving tot 1 oktober) en gratis deelname aan diverse testlopen.

Meer informatie en inschrijven via www.ttmclinics.nl.