Support Your Locals-project nu ook in Tilburg: bestel een box vol lokale producten

Support Your Locals Tilburg

Steden als Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven waren er al mee gestart. De hoogste tijd, vonden Tilburgers Merel Cornax en Jule Geeris, om ook een Support Your Locals-project in Tilburg te starten. Niet alleen de horecaondernemers hebben het momenteel zwaar, maar ook lokale producenten die nu hun producten niet kwijt kunnen. Tijd om juist deze groep een steuntje in de rug te geven.

Foto: Aspergeboerderij van Iersel

Samen met ondernemers uit regio Tilburg zijn Merel en Jule een pakket aan het samenstellen met lokale producten. Dit pakket kan binnenkort besteld worden via de website van Support Your Locals Tilburg en vervolgens worden afgehaald of thuisbezorgd. Op die manier helpen we niet alleen ondernemers een handje, maar gaan we ook nog eens verspilling tegen. Twee vliegen in één klap.

Lokale producten

De box, die naar verwachting volgende week besteld kan gaan worden, bestaat in ieder geval uit: biologisch rundvlees en gedroogde worstjes van De Buitenman, chocoladeproducten van Friandries, Asperges van Aspergeboerderij van Iersel en speciaalbier van Brouwerij de Blauwe IJsbeer. In de toekomst willen de initiatiefnemers verschillende boxen aan kunnen bieden, zoals een borrelbox of een vega-box.

Merel en Jule zijn daarom momenteel nog op zoek naar ondernemers die graag hun producten willen toevoegen aan de box. Ben of ken jij zo’n ondernemer? Of wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar info@supportyourlocalstilburg.nl.

Vrijwillig

De Tilburgers hebben Support Your Locals op totaal vrijwillige basis opgericht. Ondernemers verdienen dan ook 100% aan de producten die worden afgenomen.

Kijk voor meer informatie even op de website!