Sushi & Grill Lounge Mo-Jo nu ook in Tilburg

Klokslag 18:00 uur knalt het confettikanon en daalt er een gouden regen van confetti op de genodigden neer. En hiermee is 14 november Sushi & Grill Lounge Mo-Jo door directeur van Willem II, Berry van Gool en aanvoerder van Willem II, Jordens Peters feestelijk geopend. Het trendy restaurant in het centrum van Tilburg had sinds twee weken al haar deuren geopend, maar de officiële opening vond donderdagavond de 14e november plaats.

Er werd gelachen, geproost en tal van aanwezigen genoten tijdens de opening van een overvloedige toevoer van diverse soorten waanzinnig heerlijke Sushi. Volgens mede-eigenaar Bin Yu, tevens voorzitter van de Vereniging Chinese Horeca Ondernemers en mede-eigenaar van wegrestaurant ONDERWEG bij Almere staan er zo’n 110 verschillende Sushi en Aziatische warme gerechtjes op de kaart.

Directeur en mede-eigenaar Yong Xiang Hu hield na de officiële opening een korte toespraak, waarin hij benadrukte dat hij zeer trots is op deze tweede loot aan het Mo-Jo imperium. In Helmond bezit hij eveneens een Sushi & Grill Lounge Mo-Jo. Sushi & Grill Lounge Mo-Jo heeft de ambitie om uit te groeien tot een warme, gezellige plek om elkaar te ontmoeten. Basis voor Sushi & Grill Lounge Mo-Jo is de overtuiging dat het vakmanschap voor de Aziatische gastronomie behouden moet blijven. Met passie, plezier, vers en smaak als ingrediënten ontwikkelde Sushi & Grill Lounge Mo-Jo een concept dat de gasten smaak en kwaliteit laat ervaren. Vers, smakelijk en betaalbaar vormen de pijlers van de trendsettende Sushi & Grill Lounge Mo-Jo. Wat maakt Sushi & Grill Lounge Mo-Jo bijzonder?  Alle gerechten worden bereid met verse producten van topleveranciers en na afloop van het culinaire genieten kan men modern loungen in een sfeervolle en bijzondere omgeving onder de muzikale klanken van een disc jockey.

De aanwezige gasten waren laaiend enthousiast. “Wat een schitterende inrichting! De trendy kleuren, de gekleurde LED verlichting… echt prachtig! Wij hebben genoten van de gerechtjes en de muziek. Wij gaan hier zeker terugkomen!”, aldus één van de aanwezige gasten.

.

Like Mo-Jo Sushi & Grill ook op Facebook: www.facebook.com/mojotilburg en blijf op de hoogte van al het nieuws over Mo-Jo Tilburg!