Sushi, rijstbowls, ramen, curry’s en veel meer: restaurant DADAWAN opent binnenkort in Tilburg

Yes, leuk nieuws! Restaurant DADAWAN opent binnenkort in Tilburg. In het oude MIDI theater vestigt zich de populaire horecaformule met vestigingen in Maastricht, Arnhem en Eindhoven. Wat kunnen we verwachten? Fusion gerechten: het lekkerste van de Oosterse én Westerse keuken. Denk aan gerechten als ebi tempura, kimchi, heerlijke ramen soep in allerlei varianten, ‘pokéwan’ (variatie op de poke-bowl) maar ook sushi, kreeft en rijstbowls. Keuze genoeg dus. Wij kunnen niet wachten! 

DADAWAN omschrijft het concept als ‘worldly food, small town prices’, wat wil zeggen dat je voor een vriendelijke prijs kan genieten van de gerechten van DADAWAN. Deze mix van culturen en verschillende keukens maken het concept tot een hip en multicultureel restaurant waar iedereen zich snel thuis voelt. Kortom alle foodies in Tilburg hebben er een nieuw plekje bij!

DADAWAN Tilburg

Nieuwe vestiging

Begin dit jaar is Danny Deng (eigenaar DADAWAN) in contact gekomen met René van den Berg. Hij is als vastgoedbelegger de drijvende kracht geweest achter het project MIDI. “Ik ben blij met DADAWAN als partij. De plannen en tekeningen heb ik al mogen zien en ik ben zeer benieuwd naar het resultaat,” aldus René. Danny vult aan: “Het zijn zakelijk moeilijke tijden, maar deze kans wil ik niet laten liggen. De MIDI is een unieke locatie en ik zie het als een uitdaging om met onze DADAWAN-formule een mooie invulling te geven aan dit pand. Dit pand met deze historie moet weer een plek worden waar inwoners van Tilburg kunnen genieten.’’

DADAWAN

Opening

Wanneer Tilburg kan genieten van de gerechten van DADAWAN? Danny Deng: “We gaan direct aan de slag, maar ik wil de deuren pas openen als er geen maatregelen meer zijn. Het moet een groot feest worden waar iedereen bij moet zijn zonder beperkingen. Laten we hopen dat deze tijd snel zal komen!”

Wil jij de volledige menukaart rustig bekijken? Check dan de website van DADAWAN. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg dan het Instagram-kanaal of houd Facebook in de gaten.