Swapfiets biedt zorgpersoneel twee maanden gratis fiets aan om woonwerkverkeer te versoepelen

gratis fiets swapfiets zorgpersoneel

Je kent ze wel: de fietsen met blauwe banden die door de stad rijden. Swapfiets is de naam van het fietsenverhuurbedrijf en zij denken ook mee tijdens de coronacrisis. Om al het personeel in de zorg te helpen met woon-werkverkeer, het reizen naar zorghotels of andere locaties, zijn Swapfietsen twee maanden gratis beschikbaar in alle steden waar Swapfiets actief is.

Op deze manier heeft zorgpersoneel een alternatief om veilig van A naar B te komen zonder in contact te komen met veel andere mensen. Verpleegkundigen, artsen en ondersteunend personeel kunnen kiezen uit twee modellen.

Aanmelden zorgpersoneel

Werk jij in de zorg en wil je gebruik maken van dit aanbod? Dan kun je jezelf aanmelden via de website. Let op: na één maand moet je kenbaar maken of je de fiets na de periode van twee maanden wilt blijven gebruiken. Doe je dit niet, dan geldt het reguliere tarief. Alle voorwaarden van de actie vind je eveneens op de website. 

Extra fijn: als je jezelf online aanmeldt, kun je ervoor kiezen dat Swapfiets de fiets bij jou komt bezorgen. Uiteraard kun je de fiets ook zelf gaan ophalen. De Swapfiets wordt alleen meegegeven op vertoon van jouw personeelspas en een geldig identiteitsbewijs.