Nieuws

Let op! Dit artikel is al 191 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Sympathiek initiatief WeAr Tilburg stopt na deze maand: laatste kans collectors item te scoren

Tilburg liet de afgelopen anderhalve maand massaal zien dat we van onze lokale horeca houden. Zo werden er massaal items van WeAr Tilburg besteld. Duizenden hoodies, t-shirts en totebags vlogen over de digitale toonbank en de pers van Ollie’s Brandstore maakt (nog steeds) overuren. Een resultaat waar de initiatiefnemers onwijs trots op zijn.┬á

Toch heeft het initiatief – waarmee geld wordt opgehaald voor lokale horeca – besloten om door te gaan tot 31 maart. Je kunt dus nog tot die tijd een hoodie, t-shirt of totebag met pentekening van jouw favoriete horecazaak bestellen. De winst gaat direct naar jouw favoriete horecaondernemer.

Doordat het initiatief in de huidige vorm stopt, heb je bij aanschaf ook direct een collectors-item in bezit.

Heel Tilburg achter de lokale horeca

WeAr Tilburg werd de afgelopen periode warm ontvangen in de stad. Horecaondernemers hielpen mee bij Ollie’s om producten te drukken, de items doken steeds vaker op in het straatbeeld en dagelijks worden er nog steeds items besteld. Ook worden verschillende acties op touw gezet vanuit horecazaken die graag wat terug willen geven aan de mensen die een WeAr item van hun zaak hebben aangeschaft. Zo worden er allerlei pakketten verloot en wordt er door De Boekanier een echte WeAr borrel georganiseerd wanneer het allemaal weer mag.

Het initiatief – waar verschillende partijen vrijwillig aan meewerken – is erg arbeidsintensief. Ollie’s Brandstore, waar de items van WeAr Tilburg worden gemaakt, is een van de initiatiefnemers. De Brandstore schoof de afgelopen maanden hun werk opzij om zich volledig op dit initiatief te focussen. Maar uiteraard moet ook Ollie’s op een gegeven moment weer ‘normaal’ gaan draaien. In de hoop dat de horeca in april de deuren weer mag openen, is besloten de actie in de huidige vorm te stoppen.

De initiatiefnemers zijn wel aan het brainstormen hoe ze het platform in de toekomst in kunnen zetten om lokale partijen te steunen.

Bestel nu nog

Wil jij zeker zijn van je WeAr Tilburg item van je favoriete kroeg, lunchzaak of restaurant? Bestel dan voor 31 maart 17:00 uur op de website van WeAr Tilburg.

Vragen over het initiatief? Check dan de Q&A op deze pagina. Vergeet WeAr Tilburg ook niet te volgen via Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.