T-huis opent wederom een tacobar in het Spoorpark: bij mooi weer vijf dagen per week geopend

tacobar t-huis spoorpark

Vorig jaar was het een regelrechte hit in het Spoorpark: de tacobar van het T-Huis. Goed nieuws voor iedereen die de taco’s de afgelopen maanden heeft gemist. De tacobar is namelijk vanaf nu weer vijf dagen per week geopend bij goed weer. 

En dus kun je er weer terecht voor heerlijke taco’s bij de kiosk aan de T-Huis zijde. Ze bieden momenteel twee verschillende taco’s aan. Eentje met kip en eentje met rund. Voor twee taco’s betaal je €8,50. Geloof ons: vorig jaar waren de taco’s fantastisch! Het proeven dus meer dan waard.

Bij goed weer open

Wil jij genieten van heerlijke taco’s? De tacobar is woensdag tot en met zondag van 11:30 – 17:00 uur bij goed weer geopend. Je kunt het beste de Instagram van het T-Huis in de gaten houden voor actuele updates.

Ook de kiosk bij de entree van het Spoorpark is (tenzij het hondenweer is) zeven dagen per week geopend. Je kunt hier terecht voor koffie, snacks en veel meer. Benieuwd naar het actuele aanbod? Check dan vooral de Instagram van de kiosk.

T-Huis steunen

Uiteraard hoopt T-Huis ook weer snel het restaurant te kunnen openen voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Tot die tijd kun je ze steunen door wat lekkers af te halen tijdens je wandeling in het Spoorpark. Ook kun je een t-shirt, hoodie of totebag van het T-Huis aanschaffen via WeAr Tilburg. De winst van je aankoop wordt direct aan het T-Huis geschonken.