T.O.M. BV opent nieuw fietsenmagazijn voor 25.000 fietsen

fietsenmagazijn

Op vrijdag 8 juni heeft Tom Omnichannel Management bv uit Bladel officieel de deuren van haar nieuwe bedrijfspand aan Rootven 16 geopend. Waarnemend burgemeester Peter Maas opende het pand, waarna er werd getoast op een mooie toekomst. Het nieuwe pand is een toevoeging aan het huidige pand aan Rootven 18-20. De uitbreiding van de capaciteit stelt T.O.M. bv in staat om in te spelen op de snelgroeiende online markt.

Permanente voorraad

In het nieuwe pand staan permanent 25.000 fietsen op voorraad. Dit biedt T.O.M. bv de mogelijkheid om bestellingen binnen een werkdag te leveren aan haar klanten in 27 landen in Europa. In het pand zit eveneens een professionele werkplaats waar de monteurs bestelde fietsen rijklaar maken. Ook de klantenserviceafdeling heeft hier nieuwe huisvesting gekregen. Zij behandelen garantieverzoeken en de vragen van klanten voor, tijdens en na de aankoop. De permanente voorraad en korte lijnen tussen de verschillende afdelingen stelt T.O.M. bv in staat de klant adequaat, snel en klantvriendelijk te bedienen.

Groeiend assortiment

Door het groter wordende assortiment groeide de e-commercespeler uit het jasje van het pand aan Rootven 18-20. De uitbreiding met het naastgelegen pand biedt niet alleen meer opslagruimte, maar ook de ruimte om het assortiment verder uit te breiden. Het totale assortiment van T.O.M. bv bestaat inmiddels uit ruim 90.000 unieke producten op het gebied van fietsen, fietsonderdelen en –accessoires, speelgoed, sportmerchandise, sport- en outdoorartikelen, casual kleding, autoaccessoires en brilmode. Deze worden verkocht in 27 landen in Europa via acht consumentenwebshops, één online groothandel, de fysieke fietsenwinkel in Tilburg en nationale en internationale marktplaatsen als Amazon, Blokker, bol.com en Intertoys. Niet alleen het assortiment is de afgelopen jaren gegroeid, ook het personeelsbestand groeide van tientallen werknemers naar honderdvijftien.