T on Ice onthult sponsorbord en bedankt alle schoolschaatssponsoren!

T on Ice

Schaatsen is bij uitstek een Nederlandse sport. Tilburg kent met de Ireen Wüst IJsbaan en het IJssportcentrum in het Stappegoorgebied een perfecte omgeving om diverse ijssporten uit te oefenen zoals lange baanschaatsen, ijshockey en curling.

Dé manier om onze jeugd kennis te laten maken met schaatsen is het schoolschaatsen. Rotaryclub Tilburg Triborch draagt het schoolschaatsen al 8 jaar lang een warm hart toe en ondersteunt daarom het Schoolschaatsen in Tilburg. De sponsoren maken het mede mogelijk dat in Tilburg 1.600 kinderen jaarlijks kennis kunnen maken met de schaatssport. De gemeente Tilburg en de IJsclub Tilburg doen uiteraard mee en ondersteunen deze activiteiten welke gehouden worden in het ijssportcentrum.

Onthulling sponsorbord

Op 18 januari is door voorzitter van T on Ice, de heer Bas Denissen, in het bijzijn van de leerlingen van de basisscholen De Akkerwinde en Jan Ligthartschool Huibeven, IJsclub Tilburg, Sportbedrijf Tilburg, Rotaryclub Tilburg Triborch en de Stichting Schoolschaatsen met trots het sponsorbord onthuld. Het sponsorbord krijgt een mooi plekje op de Ireen Wüst IJsbaan. Langs deze weg willen T on Ice en de Stichting Schoolschaatsen iedere sponsor bedanken voor de onmisbare bijdrage om schoolschaatsen de komende jaren mogelijk te maken.

T on Ice schoolschaatskampioenschappen

Op 24 maart van 17.30 uur tot 21.30 uur worden alle schoolschaatskinderen, hun leeftijdgenoten en (groot)ouders uitgenodigd om deel te nemen aan deze T on Ice schoolschaatskampioenschappen op de Ireen Wüst IJsbaan. Aanmelden kan vanaf volgende week via de website . Naast diverse schaatswedstrijden is er de mogelijkheid om actief kennis te maken met lange baanschaatsen, curling en ijshockey. Verder zullen we zorgen dat ook de toeschouwers worden vermaakt en de sponsoren in het licht worden gezet. Het belooft een mooie happening te worden!