‘T Schonste Stròtje van Tilburg genomineerd voor de Pluk van de Pettefletprijs

Janneke de Vries is met haar project ‘t Schonste Stròtje van Tilburg genomineerd voor de Pluk van de Pettefletprijs Natuur en Milieuprijs 2015. Ze is genomineerd voor deze prijs van de Brabantse Milieufederatie omdat ze buren met elkaar wil verbinden door middel van groen en samenwerking. 

Relevant en sympathiek

De jury vindt het Tilburgse project “heel relevant en heel sympathiek project. Het brengt mensen bij elkaar en levert op een heel concrete manier een bijdrage aan de rijkdom van de natuur in de directe leefomgeving.” ’t Schonste Stròtje is een initiatief waarbij Tilburgse straten en buren kunnen strijden om de mooiste en groenste straat. Het project motiveert en inspireert tot het maken van gevel-, tegel-, boom-, en balkontuintjes. Wil je dat dit project de Pluk van de Pettefletprijs wint? Dan kun je op ’t Schonste Stròtje van Tilburg stemmen.

Meedoen aan het project

Wil je zelf meedoen aan het Tilburgse initiatief? Dat kan! Als je je inschrijft voor eind maart, maak je kans op mooie prijzen. Benieuwd wie er al meedoen? Bekijk dan hier alle deelnemende straten, pleinen en flats. Begin april wordt de eerste fotoronde ingepland en kan er worden gestemd. Meer informatie vind je op www.schonstestrotje.nl.