Tilburgse vocal-group T-SiNG! wint zilver op landelijke competitie

T-sing

T-SiNG! uit Tilburg werd zaterdag 28 maart 2015 tweede op de tweejaarlijkse landelijke Barbershop Conventie. De vocal-group T-SiNG! behaalde in een uitverkochte theaterzaal van conferentie Centrum Koningshof te Veldhoven zilver.

De competitie werd georganiseerd door ‘HOLLAND HARMONY / DABS’ Dutch Association of Barbershop Singers. Een internationale jury waardeerde de songs “The Sunshine of your smile” en “Daydream” met een score van 817 punten, waarmee ze onder leiding van hun Musical Director Michiel Bekker hun positie als tweede koor van Nederland wisten te verbeteren.

T-SiNG! staat sinds de oprichting in september 2011 onder leiding van Michiel Bekker. In het barbershopkoor zingen 19 bedreven amateurzangers a capella, men-only. Ze zingen meerstemmige barbershopmuziek, close harmony, arrangementen van popsongs en vocal jazz. T-SiNG! koppelt een hoge vocale kwaliteit aan entertainment. U kunt T-SiNG! meebeleven op Koningsdag 27 april tijdens het oranjeconcert in Kerkrade en op 7 juni a.s. bij Tilburg in Koor tijdens de Week van de Amateur Kunst (WAK).

Voor meer informatie bekijk je de website www.T-SiNG.nl of mail je naar t-sing@live.nl. Of like de Facebookpagina van het koor!