Tafelronde Tilburg 191 doneert €4500,- aan jongerenwerk R-Newt

Tafelronde Tilburg 191

In Tilburg is Tafelronde 191 Willem II actief: een groep heren die deel uitmaakt van de landelijke organisatie Nederlandsche Tafelronde. Zij dragen hun steentje bij aan de stad door op eigen wijze een goed doel of betrokken organisatie in Tilburg te ondersteunen.

Foto: Willem-Jan Goosen, voorzitter tafelronde 191 en Bart van Hattum, jongerenwerker R-Newt.

Tafelronde Tilburg 191 Willem II verkoopt jaarlijks chocoladeletters en schenkt de opbrengst hiervan aan een goed doel of organisatie. Dit jaar mocht R-Newt een prachtige donatie van €4500,- in ontvangst nemen.

Kennismaking met R-Newt

Vorig jaar kwam de ‘Tilburgse tafel’ in contact met jongerenwerk R-Newt. Na een rondleiding, kennismaking met jongerenwerkers en een presentatie, waren zij overtuigd van de waarde van het jongerenwerk in Tilburg. Dit was voor hen het moment om R-Newt als gegadigde voor de volgende donatie te kiezen.

€4500,- voor tuktuk

Op 27 oktober mocht R-Newt het geweldige bedrag van €4500,- in ontvangst nemen. Willem-Jan Goosen, voorzitter van Tafelronde Tilburg 191, overhandigde de cheque aan jongerenwerker Bart van Hattum.

Bart: “Wij zijn Tafelronde Tilburg enorm dankbaar voor de donatie. Met het bedrag gaan we een tuktuk aanschaffen die we kunnen inzetten tijdens onze activiteiten met kinderen en jongeren. Met de tuktuk kunnen we jongeren op veilige wijze meer bieden en beter bereiken, letterlijk.” Om Tafelronde Tilburg 191 te bedanken én om ze nader kennis te laten maken met het werk van R-Newt, gaan zij na aanschaf van de tuktuk samen de wijken in om jongeren te bereiken.