Take it Now laat eerste halfjaar 2009 omzetstijging van 115 procent zien

IT e-tailer Take it Now heeft in de eerste 6 maanden van 2009 een omzetgroei van ruim 115% laten zien. Enkele maanden na de introductie van haar nieuwe website (4e kwartaal 2008) zag Take it Now de omzetcijfers al groeien met 95% en wist deze trend vast te houden en zelfs te verbeteren. Zowel het aantal klanten als de gemiddelde besteding is hoger dan vorig jaar.

“Het continu werken aan het gebruikersgemak voor onze klanten werpt duidelijk vruchten af”, aldus Serge Winsser, Commercieel Manager van Take it Now. “Naast het verbeteren van ons productgamma, het toevoegen van alaTEST en productvideo’s wordt ook de pasgeleden gelanceerde nieuwe chat functie zeer goed ontvangen door onze klanten. Wij zullen dan ook aan onze webwinkel blijven werken om het voor onze klanten zo eenvoudig en persoonlijk mogelijk te maken. 

Take it Now is als eerste en oudste IT webwinkel in Nederland constant bezig haar serviceniveau op het hoogste level te houden. Daarbij zijn gemakkelijk, voordelig en betrouwbaar de steekwoorden.

Over Take it Now
Take it Now is opgericht in 1998 en daarmee de oudste Nederlandse ICT e-tailer. Met meer dan 75.000 kopende klanten en gemiddeld 120.000 orders op jaarbasis zijn sporen ruimschoots verdiend. In samenwerking met de grootste, internationale leveranciers worden meer dan 150.000 verschillende ICT-producten op de site TakeitNow.nl aangeboden. De klant kan rekenen op een voordelige prijs en goede service, zowel bij de bestelling als bij de levering van het artikel. Take it Now is mede vanwege deze speerpunten uitgegroeid tot een stabiel bedrijf en een leidende marktpartij.

www.takeitnow.nl