Take it Now sluit 2009 af en start 2010 met een ruime omzetverdubbeling

IT e-tailer Take it Now, die het laatste kwartaal van 2009 haar 10 jarig bestaan heeft gevierd, heeft in het jaar 2009 een ruime omzetverdubbeling ten opzichte van het jaar 2008 laten zien. Enkele maanden na de introductie van haar nieuwe website (4e kwartaal 2008) zag Take it Now de omzetcijfers al groeien met 95% en wist deze trend vast te houden en zelfs aanzienlijk te verbeteren. Zowel het aantal klanten, de gemiddelde besteding, als het aantal terugkerende klanten is hoger dan vorig jaar.

Vertrouwen belangrijker dan prijs.
“In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is niet prijs, maar vertrouwen voor on-line kopers de belangrijkste reden om voor een bepaalde leverancier te kiezen”, aldus Serge Winsser, Commercieel Manager van Take it Now. “Reviews bij de verschillende vergelijkingssites worden door Trustpilot vertaald in de zogenaamde Trustscore. Deze score is een gewogen som van alle klantbeoordelingen over Take it Now. De Trustscore van Take it Now is het afgelopen jaar verbeterd van een 7,3 tot een 8. De Trustscore wordt door ons nauwlettend gevolgd en indien nodig opgevolgd want tevreden klanten zijn ons bestaansrecht. Gezien de overgrote meerderheid aan positieve winkelbeoordelingen doen we het uitstekend, maar we blijven streven naar een 100% score”

Take it Now is als eerste en oudste IT webwinkel in Nederland constant bezig haar serviceniveau op het hoogste level te houden. Daarbij zijn gemakkelijk, voordelig en betrouwbaar de steekwoorden.

Over Take it Now.Take it Now is opgericht in 1998 en daarmee de oudste Nederlandse IT e-tailer. Met meer dan 70.000 kopende klanten en gemiddeld 100.000 orders op jaarbasis zijn sporen ruimschoots verdiend. In samenwerking met de grootste, internationale leveranciers worden meer dan 100.000 verschillende ICT-producten op de site TakeitNow.nl aangeboden. De klant kan rekenen op een voordelige prijs en goede service, zowel bij de bestelling als bij de levering van het artikel. Take it Now is mede vanwege deze speerpunten uitgegroeid tot een stabiel bedrijf en een leidende marktpartij.

www.takeitnow.nl